Kući se vratili teži za 13 medalja

Ludbreški hrvači ukupno šesti u Zadru, pojedinačno uzeli tri zlata

16:48h
0
Ludbreška ekipa u Zadru // Foto: HK Ludbreg
Ludbreška ekipa u Zadru // Foto: HK Ludbreg

Zlatna odličja osvojili su Marta Busija, Victoria Vrdoljak i Rene Dulikravić, dok su do srebra stigli Lorena Bendelja i Nina Gerić. Broncama su se okitili Patrik Balija, Petar Habrka, Leo Petrić, Dražen Oršuš, Igor Vrdoljak, Berislav Varović, Florijan Varović i Iva Gerić.

Hrvački klub Ludbreg protekloga je vikenda nastupio na tradicionalnom turniru ‘Zadar Open’ i zauzeo ukupno šesto mjesto. U konkurenciji od 25 ekipa Ludbrežani su bili treći najbolji hrvatski sastav, lošiji tek od domaćina Zadra i Slatine.

Uspjeh je još značajniji uzmemo li u obzir pojedinačne uspjehe, njih čak 13. 13 medalja skupile su ludbreške hrvačice, odnosno hrvači u finalnim borbama koje su se održavala na atraktivnom Gradskom forumu ispred crkve sv. Donata.

Zlatna odličja osvojili su Marta Busija, Victoria Vrdoljak i Rene Dulikravić, dok su do srebra stigli Lorena Bendelja i Nina Gerić. Broncama su se okitili Patrik Balija, Petar Habrka, Leo Petrić, Dražen Oršuš, Igor Vrdoljak, Berislav Varović, Florijan Varović i Iva Gerić, koja je, zbog nedostatka konkurencije u svojoj kategoriji, nastupila u starijoj.

Natjecatelje su pratili treneri Darko Frankol i Nino Dulikravić, uz neupitnu podršku nekolicine roditelja, dok je Krešo Horvat turnir odradio u ulozi suca.

čitam...