Zaklada za prevenciju kriminaliteta

Ludbreški osnovnoškolci dobili sredstva za projekt Sigurno u prometu

12:02h
0
Ludbreg // Foto: Matija Gudlin
Srednja škola u Ludbregu // Foto: Matija Gudlin

Na natječaj je bilo prijavljeno devet projekata od kojih je pet dobilo pravo na financijsku pomoć, u ukupnom iznosu od 23.400 kuna.

Osnovna škola Ludbreg ostvarila je pravo na 5000 kuna za projekt Sigurno u prometu na natječaju Zaklade za prevenciju kriminaliteta Varaždinske županije Sveti Mihael koji doprinosi sigurnosti građana i prevenciji kriminaliteta kod mladih osoba.

Na natječaj je bilo prijavljeno devet projekata od kojih je pet dobilo pravo na financijsku pomoć, u ukupnom iznosu od 23.400 kuna.

Dobitnici financijske potpore su i Medicinska škola Varaždin za projekt Vidim i (ne)reagiram, Strojarska i prometna škola Varaždin za projekt Sprečavanje prometnih nesreća sa pješacima srednjoškolske dobi, Srednja škola Novi Marof za projekt Učinimo mlade pješake, bicikliste i vozače sigurnijima u cestovnom prometu u Gradu Novom Marofu i Društvo za športsku rekreaciju Salinovec za projekt Edukacija biciklista za povećanje uočljivosti u cestovnom prometu.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su Alen Kišić, upravitelj Zaklade, Dubravka Biberdžić, predsjednica Upravnog odbora Zaklade, Darko Blaži, zamjenik načelnika PU Varaždinske i Darko Dragičević, načelnik Službe policije PU Varaždinske i ravnatelji spomenutih škola.