Od ideje do projekta

Ludbreški umirovljenici inicirali edukaciju o EU fondovima i o tome kako napisati projekt

09:03h
0
Grad Ludbreg // Foto: Matija Gudlin

Kroz sudjelovanje na edukacijama svaki polaznik razradit će vlastitu projektnu ideju pod stručnim vodstvom predavača.

Ludbreška Udruga umirovljenika i starijih osoba regije zajedno s Gradom poziva sve zainteresirane građane na ciklus edukacija o pripremi i provedbi projektnih prijedloga. Prva edukacija održat će se ove srijede u prostorima Međugeneracijskog centra s početkom u 15 sati.


Edukacija Od ideje do projekta namijenjena je svima koji se žele osposobiti te steći teorijska i praktična znanja potrebna za kvalitetnu pripremu projektnog prijedloga i provedbu projekata.

Kroz sudjelovanje na edukacijama svaki polaznik razradit će vlastitu projektnu ideju pod stručnim vodstvom predavača. Edukacija obuhvaća direktan rad s korisnicima, individualno savjetovanje te ocjenjivanje razrađenog projektnog prijedloga.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a zaineteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu  ili drugu do idućeg utorka, ili pak, na broj telefona 042 420 208.

Program će se izvoditi u šest ciklusa, počevši s Uvodom u politike i programe Europske unije koji će obuhvaćati, primjerice, upoznavanje s EU fondovima i upoznavanje s procesima dodjeljivanja bespovratnih sredstava.

 

čitam...