Olimpijske igre Rio 2016.

Ludbrežani će danas na Trgu dočekati svoju zlatnu Saru

09:31h
0
Zlatna Sara Kolak // foto: screenshot HRT
Sara Kolak // Foto: screenshot HRT

Zabavni program na Trgu Svetog Trojstva počinje u 21 sat, dok se Sarin dolazak očekuje oko ponoći, a iz Grada pozivaju sve da dođu i upotpune doček njihove zlatne Ludbrežanke.

Danas zasigurno nema osobe, ili postoji još samo pokoja, koja još nije čula za senzacionalan uspjeh koji je 21-godišnja Sara Kolak iz Ludbrega ostvarila na Olimpijskim igrama u Riju.

Ako ipak ne znate, podsjetimo – Sara je postala olimpijska pobjednica u bacanju koplja, a u samo dva dana dva puta je popravila osobni i državni rekord, koji sada iznosi 66.18 metara. Taj je rezultat Sara postigla u četvrtoj seriji finala.

Ovaj fenomenalan uspjeh Sare Kolak s posebnim je oduševljenjem dočekan u njenom rodnom Ludbregu, koji za Saru u ponedjeljak, 22. kolovoza, sprema i zasluženi doček.

Zabavni program na Trgu Svetog Trojstva počinje u 21 sat, dok se Sarin dolazak očekuje oko ponoći, a iz Grada pozivaju sve da dođu i upotpune doček njihove zlatne Ludbrežanke. A kažu i kako su, uz glazbu, spremili još brojna druga iznenađenja.

čitam...
Loading...