Turnir

Ludbrežani osvojili pet medalja na badminton turniru u Varaždinu

Suzana Barić uzela je zlato u pojedinačnoj konkurenciji, Lidija Lončarić srebro pojedinačno i broncu u mješovitim parovima, Nenad Levanić i Hrvoje Premec srebro u muškim parovima, a Nenad Požgaj zauzeo je 4. mjesto u parovima.

15:11h
0
badminton Ludbreg

Na Lions Open Badminton turnir 2019 koji je po treći put organiziran u Varaždinu nastupilo je sedamdesetak igrača i igračica. Tu su bili i predstavnici ludbreškog Badminton kluba Centrum Mundi.

U B selekciji osvojili su ukupno pet medalja: Suzana Barić uzela je zlato u pojedinačnoj konkurenciji, Lidija Lončarić srebro pojedinačno i broncu u mješovitim parovima, Nenad Levanić i Hrvoje Premec srebro u muškim parovima, a Nenad Požgaj zauzeo je 4. mjesto u parovima.

– Jako je lijep osjećaj sudjelovati na takvom sportskom i humanitarnom eventu, ali i općenito rekreacijski se baviti nekim sportom. Odigrala sam 10 mečeva u tri skupine. Pozivam sve zainteresirane, a posebno cure da se pridruže treninzima u našem klubu – rekla je dvostruka slavljenica Lidija.

Kotizacijom od 100 kuna i donacijama prikupljena su sredstva kako bi pomogli varaždinskoj udruzi Nova budućnost koja u ovom trenutku skrbi o devetero djece. Prikupljena sredstva iskoristiti će se za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje kupaonice i zamjenu pločica, sve u svrhu poboljšanja kvalitete života korisnika.

Nakon nedavno održane skupštine najmlađeg sportskog kluba u Ludbregu, ovo je odlična vijest. Povodom pete godišnjice rekreativnog igranja badmintona u Ludbregu te prve godišnjice osnutka Kluba tijekom uskrsnih praznika Klub će organizirati i prijateljski turnir Centrum Ludbreg 2019 za U16 dobnu skupinu.

čitam...