Ludens teatar: četiri predstave u srpnju

06:29h
0

 

Ovog ljeta, po prvi put , Ludens teatar organizira “Ljeto u Ludensu – mala scena smijeha”, četiri kazališne predstave u četiri srpanjske subote. Predstave će se odigravati u Atriju Doma mladih u 21,00 sat.

Prve srpanjske subote, gostovat će Zijah Sokolović sa predstavom “Cabares,cabarei”, predstavom o upoznavanju, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju i ogovaranju.

Sljedeće subote, 14. srpnja, pogledajte “Kontrabas” predstavu nastalu u produkciji Teatra Exit, po tekstu Patrica Sűskinda, u režiji i izvođenju Renea Medvešeka. “Kontrabas” je jedan od najigranijih njemačkih komada, preveden na 27 jezika.

U subotu, 21.srpnja gostovat će Planet Art s predstavom D.R. Sandersona “Tko je ovdje lud?” u režiji Marka Torjanca. Zabavna, duhovita i introspektivna priča o psihijatrijskoj klinici i njezinim pacijantima u kojoj razne uloge i pacijenata i liječnika igraju Natalija Đorđević i Marko Torjanac.

Ljeto u Ludensu će završiti u subotu, 28. srpnja predstavom “Dimnjačar” autora teksta Mirka Keleka, u maestralnoj izvedbi Ljubomira Kerekeša. Predstava je to više od 1000 puta izvedena i ispričana jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka.

Cijena ulaznica za sve predstave je 30 kuna, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u uredu Ludens teatra u Domu mladih, svakim danom osim nedjeljom i praznikom, od 10 do 14 sati; u “Šarenom dućanu”, u Hotelu”Podravina” te na dan izvedbe na blagajni Doma mladih od 18 sati. 

 

čitam...
Loading...