Ludens teatar gostovao u kazalištu “Gavella” s predstavom “39 stepenica”

07:57h
0

39 stepenicaU ponedjeljak, 31. siječnja 2011. koprivnički Ludens teatar gostovao je u Zagrebu, u kazalištu “Gavella” s predstavom “39 stepenica” Johna Buchana i ekranizaciji Alfreda Hitchcocka, u režiji Franke Perković.

Predstava koja je nastala u koprodukciji Ludens teatra, Kazališta Virovitica i Hrvatskog kazališta Pečuh, koprivničku je premijeru imala 12. studenog 2010, a u Zagrebu je odigrana pred prepunim gledalištem Kazališta “Gavella”. Zagrebačka je publika dugotrajnim pljeskom sa pozornice ispratila glumački četverac: Jelenu Hadži – Manev, Filipa Juričića, Gorana Košija i Mladena Kovačića. Poslije predstave održan je domjenak pod pokroviteljstvom “Podravke” – prijatelja Ludens teatra.

Predstava “39 stepenica” gostuje u Novoj Gradišci 23. ožujka, 2011. a početkom travnja će i kazališni ljubitelji u Pazinu, Puli, Poreču, Labinu i Rovinju imati priliku vidjeti priču o mladom Richardu Hannayu koji se osumljičen za ubojstvo zapliće u špijunsku priču. Koprivnička publika će već 19. veljače u Domu mladih Koprivnica moći pogledati predstavu “Kazalište – što, kako i zašto uopće?” Karela Čapeka i Marijane Nola u režiji Ranka Zidarića.

Sve informacije možete saznati na www.ludensteatar.hr

čitam...