HUMANITARNO

Ludens teatar prikuplja pomoć za potresom pogođene obitelji, pogledajte gdje i kada možete donijeti razne potrepštine

Prikupljaju se: hrana u konzervama, higijenski ulošci, pelene za bebe, hrana za bebe, hrana za kućne ljubimce, voda u bocama, baterije, medicinske maske, dezinficijensi, higijenski proizvodi, vlažne maramice, toaletni papir, papirnate maramice...

18:12h
0
Dom mladih Koprivnica // Foto: Matija Gudlin
Dom mladih Koprivnica // Foto: Matija Gudlin

Užasan potres osjetio se u cijeloj Hrvatskoj, s time da je epicentar bio između Siska i Petrinje gdje je nastala najveća šteta. Nažalost, zabilježene su i ljudske žrtve teškog događaja.


Diljem zemlje organiziraju se brojne akcije prikupljanja raznih potrepština potrebnih unesrećenim stanovnicima spomenutog područja. Jednu od njih organizira i koprivnički Ludens teatar.

– Teška je godina iza nas, no tegobe i dalje ne posustaju. Potres koji smo osjetili čak i u Koprivnici teško je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu, uzeo je svoj danak te mnogi ljudi trebaju pomoć. To su gradovi s kojima smo imali brojne suradnje i uvijek smo bili divno prihvaćeni, a sada je vrijeme da im uzvratimo dobrotu. Cijeli se Ludens teatar tim mobilizirao i krenuo u akciju prikupljanja potrepština za one nastradale u potresu i vas, draga publiko, molimo da nam se pridružite u ovom humanitarnom pothvatu – poručuju na svojem Facebook profilu.

Prikupljaju se: hrana u konzervama, higijenski ulošci, pelene za bebe, hrana za bebe, hrana za kućne ljubimce, voda u bocama, baterije, medicinske maske, dezinficijensi, higijenski proizvodi, vlažne maramice, toaletni papir, papirnate maramice…

– Sve to možete donijeti u prostor Bakini kolači koji je ustupio naš voditelj tehnike, u Starogradsku ulicu 18. Tamo će Vas dočekati naši volonteri iz dramskog studija. Donacije ćemo prikupljati sutra, 30. 12. 2020. od 9 do 17 sati nakon čega sjedamo u kombi i vozimo u Sisak, Petrinju, Glinu… Napominjemo da zbog kratkog roka i hitnosti nismo u stanju organizirati transparentan način prikupljanja novčanih sredstava tako da novčane donacije nećemo prihvaćati – navode.

[DOBROTVORNA AKCIJA]
Draga naša publiko,
teška je godina iza nas no tegobe i dalje ne posustaju. Potres koji smo…

Objavljuje Ludens teatarUtorak, 29. prosinca 2020.

čitam...