-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TEATAR EXIT

Ludens teatar u Koprivnicu dovodi fantastičnu komediju Izbacivači, pravu poslasticu za ulazak u drugu polovicu siječnja
L

Predstava je producirana prema tekstu Johna Godbera, a redatelj je Matko Raguž. Glumci su Boris Barukčić, Domagoj Ivanković, Nikola Nedić, Josip Brakus, Srđan Sorić i Tin Rožman

Ne propustite

U drugoj polovici prvog mjeseca, točnije 21. siječnja, moći ćete uživati u predstavi “Izbacivači”, a to vam omogućava Ludens teatar koji je u goste pozvao Teatar EXIT.

- Oglas -

Dvadeset godina nakon zadnje izvedbe kultnih Izbacivača, Teatar EXIT stiže s mladom i energičnom postavom.

– Izbacivači su moderna, žestoka predstava prepuna dinamike, hip hopa, rapa, trapa, glazbenih i plesnih brojeva, koja istodobno zabavlja i upozorava, pokazuje i prokazuje. Ona daje sliku društva i vremena u kojem živimo. Ova predstava nudi 80-tak minuta intenzivne glumačke igre, transformacija i izuzetnog glumačkog umijeća u kojoj četiri glumca igraju četvoricu izbacivača koji nam pričaju svoj prikaz noćnog života te igraju mnoštvo ženskih i muških karaktera u noćnom klubu – poručili su iz Ludens Teatra.

Predstava je producirana prema tekstu Johna Godbera, a redatelj je Matko Raguž. Glumci su Boris Barukčić, Domagoj Ivanković, Nikola Nedić, Josip Brakus, Srđan Sorić i Tin Rožman.

- Oglas -

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra na adresi Hrvatske državnosti 10, Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije možete  nazvati na 097/758-3367.

Spomenimo na kraju, predstava će se održati u Domu mladih Koprivnica u 20 sati.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Flaša rakije

- Čuj, stari, daj mi reci je li ova flaša rakije tvoja jedina utjeha? - Ni govora. Imam još dvije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti