KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Ludi Podravac drugome razbio glavu, ukrao mu novac, izbacio ga iz auta i odvezao se

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, stoji u objavi PU koprivničko-križevačke.

14:15h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina
Ilustracija // Foto: ePodravina

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 45-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja. Riječ je o kaznenim djelima razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe.

Sumnjaju kako je u srijedu 18. studenog, u popodnevnim satima, na širem koprivničkom području u vozilu napao 44-godišnjaka. Više ga je puta udario u glavu, izbacio mu mobitel iz vozila te ga izvukao uz prijetnju. U konačnici, uzeo mu je i novac. No, tu nije kraj.

Osumnjičeni muškarac potom je, naravno bez dozvole oštećenog, uzeo njegov automobil u kojem se nalazilo meso čiji je dio, također otuđio.

Nanio mu je lakše ozljede te ukrao 3500 kuna.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva, neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i krađe protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku – stoji u objavi PU koprivničko-križevačke.