kuha se

Luka Menalo, povremeni bosanski reprezentativac iz Dinama stiže na posudbu u Slaven Belupo

Može odigrati sve tri pozicije u napadu, a najbolje se snalazi na lijevom krilu. 

14:41h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Dinamo
Foto: Ivan Brkić

Neslužbeno doznajemo kako bi u Koprivnicu na posudbu mogao stići Luka Menalo, ofenzivac iz Dinama. Rođeni Splićanin ima 22 godine, a u Dinamo je stigao iz Širokog Brijega.


Mladi je nogometaš u Dinamo stigao prošlog ljeta, no unatoč velikom broju utakmica nije se uspio nametnuti u redovima hrvatskog prvaka. Stigao je ljetos za 400 tisuća eura, a sad bi mogao završiti u Koprivnici.

Ove sezone upisao je 10 nastupa u HNL-u, odnosno 311 minuta, te je imao dva nastupa u Kupu. Može odigrati sve tri pozicije u napadu, a najbolje se snalazi na lijevom krilu.

Za seniorsku reprezentaciju Bosne nastupio je dva puta u prijateljskim utakmicama, dok je za mlađe kategorije nastupio više puta i zabio dva gola.

Informaciju je u javnost pustio sportski direktor Dinama Marijan Vlak, a kazao je to na predstavljanju Atiemwena, novog Dinamova pojačanja. Predstavljanje je odrađeno u 13 sati u Plavom salonu.

– Dogovorili smo se da ide u Koprivnicu, otišli su on (Menalo), Matel i Budimir, stigli Andrić i Atiemwen. Siguran sam da ćemo biti jači nego jesenas – rekao je sportski direktor Dinama Marijan Vlak.

U Slaven Belupu nam informaciju nisu mogli ni potvrditi ni demantirati.

Foto: Facebook

čitam...