sjajna prilika

Lumini donosi zimska sniženja i popuste do 70 posto!

Women`secret časti s do čak 70% popusta na odabrani asortiman, a Galeb s do 50% popusta dok odjeću za najmlađe možete naći u Baby Centru na popustima do također 50%.

14:05h
0
Foto: Lumini

U brojnim trgovinama Trgovačkog centra Lumini krenuo je prvi krug zimskih sniženja koja nam donose velik broj proizvoda po zaista vrućim cijenama! Nakon kupnje božićnih poklona vrijeme je da odaberete nešto samo za sebe!

Iskoristite popuste koji se penju do 70% i na sniženju pronađite sve što vam je potrebno, od odjeće i obuće do sportske opreme, od kućnih potrepština i dekoracija do kozmetike i još mnogo toga. Od modnih brendova svakako provjerite ponudu u trgovini H&M koja je pripremila do 60% popusta na odabrane artikle te New Yorker, Orsay, Benetton, s.Oliver, Europa 92 i C&A gdje možete uštedjeti do 50%.

Women`secret časti s do čak 70% popusta na odabrani asortiman, a Galeb s do 50% popusta dok odjeću za najmlađe možete naći u Baby Centru na popustima do također 50%. Najveće uštede možete ostvariti i u trgovini Top Shop uz Walkmaxx zimske popuste do 60% na odabrane modele te trgovinama Planet obuća i Vitapur s do 60% popusta na dio asortimana. Zimsku obuću potražite u trgovini Deichmann i Kopitarna uz popuste do 50%, a sportsku obuću u trgovinama Skechers uz do 50% popusta na novu kolekciju te Sport Vision uz do 40% popusta na najpoznatije sportske brendove.

Posteljina.hr nudi od 20% do 60 % popusta na odabrani asortiman, Bershka do 30%, Jeordie`s do 50% popusta na sve, a Ciciban do 40% na obuću za djecu. Zimskim sniženjima se pridružuju trgovine Sinsay, dm, Pepco, Müller, Bipa, Buzz, Galileo, Tom Tailor i mnogi drugi, tako da po vrućim cijenama možete naći za svakog ponešto. Više informacija o popustima u Trgovačkom centru Lumini možete naći na www.lumini.hr.

Foto: Lumini
Foto: Lumini

čitam...
Loading...