hrvanje

Maestralna Antonia Štefotić u prvom nastupu na prvenstvu Hrvatske osvojila zlato

Zasigurno osvajanje ove medalje je i bit će dodatni poticaj svim djevojčicama, njih tridesetoro koje ih trenutno okuplja Klub.

09:24h
0
Foto: HK Podravka

24. studenoga zasigurno će ostat duboko upisan u bogatu 87. godišnju povijest hrvačkog Kluba Podravka.


Naime, na netom održanom prvenstvu Hrvatske za seniorke u hrvanju slobodnim načinom u Vrbovcu, Antonia Štefotić svoj prvi nastup na službenom prvenstvu Hrvatske okrunila je zlatnim odličjem. U kategoriji je do 55 kilograma i pod vodstvom trenera Ivana Lončarića uvjereno bila najbolja i osvojila prvo mjesto.

Spomenimo i to da je Antonia aktivno uključena u rad Kluba nešto manje od dvije godine, a uporan dolazak na treninge i brzo usvajanje tehničkih elemenata te izvrsna kondicijska pripremljenost dali su rezultat. Neke naznake da bi hrvački klub Podravka već ove godine mogao imati povijesnu žensku seniorsku medalju sa Prvenstva Hrvatske dalo se naslutit već početkom ovoga mjeseca, jer odlično hrvanje i osvajanje prvog mjesta Antonija je zabilježila u Slovačkoj, gradu Šamorin na Međunarodnom turniru.

Zasigurno osvajanje ove medalje je i bit će dodatni poticaj svim djevojčicama, njih tridesetoro koje ih trenutno okuplja Klub.

čitam...