ponos

MALA ŠKOLA, VELIKA VOLJA! Područna škola u Bakovčicama ima najljepši vrt u Hrvatskoj!

Veliko hvala mojim učenicima koji su najzaslužniji za ovaj uspjeh. Oni nikada nisu pogazili niti jedan cvijet, a niti uništili koji grm. Uvijek predano rade, sade, zalijevaju, plijeve i čiste, rekao je učitelj Radovan Knežević.

11:36h
0
IMG  WA

Malena škola Bakovčica, područna škola koprivničke OŠ Braće Radić,  ponovo je pobijedila na natjecanju Najljepši školski vrtovi Republike Hrvatske!

Ove godine pobjedu su odnijeli u kategoriji Najljepši školski vrt područnih škola Republike Hrvatske!

Hrvatska radio-televizija bila je domaćin finalne manifestacije u petak, 23. studeni 2018. godine .

Područna škola Bakovčica iz prigradskog koprivničkog naselja, već je ranijih godina bila pobjednik u kategorijama Najljepši školski vrt Republike Hrvatske, Najkreativniji školski vrt Republike Hrvatske, Kontinuitet ljepote okoliša školskih vrtova, a učitelj Radovan Knežević proglašavan je najboljim voditeljem školskih vrtova.

– Jako sam ponosan, sretan i posebno počašćen ovim priznanjem. U našoj domovini puno je više područnih, nego centralnih škola pa je tim i teže pobijediti. Veliko hvala mojim učenicima koji su najzaslužniji za ovaj uspjeh. Oni nikada nisu pogazili niti jedan cvijet, a niti uništili koji grm. Uvijek predano rade, sade, zalijevaju, plijeve i čiste. Pokazuju veliku ljubav prema okolišu i prirodi, i iz tog razlog stižu u našu školu ovako visoka priznanja . Kad se dječje ruke slože sve se može, sve se može – rekao je učitelj Radovan Knežević te zahvalio učenicima na predanom radu.

Zahvale je uputio i prijateljima Područne škole Bakovčica koji materijalno pomažu da mogu uvijek saditi i uređivati okoliš škole.

Na dodjeli nagrade, pridružio im se dožupan Ratko Ljubić te Krešo Grgec, ravnatelj OŠ Braće Radić.