Mali ekolozi – velike nagrade

08:16h
0
Mali ekolozi

Učenici 4. c razreda Osnovne škole „Braća Radić” iz Koprivnice završili su svoj projekt nakon višemjesečnog rada, poučnu stazu u GJ Dugačko brdo, u šumskom predjelu Crna gora.


Uz pomoć djelatnika Hrvatskih šuma i roditelja postavili poučne table. Na tablama se nalaze fotografije, dječji crteži i zanimljive pojedinosti o određenoj vrsti drveća. Sve te podatke djeca su sa svojom učiteljicom marljivo sakupljala, fotografirala i istraživala kroz dva godišnja doba.

– Kad smo table postavili uslijedila je prezentacija projekta. Učenici su kraj drveća prezentirali  svoj rad. Osim poučne staze napravili smo i slikovnicu pod nazivom Šetnja šumom. U slikovnici se nalaze dječji crteži i priče u kojima drveće o sebi priča i na taj način nam se predstavlja. Veliko hvala svima koji su nam pomogli u izvedbi ovog projekta. Zahvaljujemo se djelatnicima Hrvatskim šuma Koprivnica koji su nam pružili stručnu pomoć i pomoć kod izrade tabli. Posebno se zahvaljujemo gospođi Marini Juratović koja nas je vodila kroz cijeli projekt. Policijska uprava Koprivnica pomogla nam je kod tiskanja slikovnice i veliko im hvala. Igraonica i rođendaonica Guliver pomogla nam je kod snimanja i izrade videa. Zahvaljujemo se i našim roditeljima koji su nam bili velika podrška – istaknula je učiteljica Vesna Mlinarić.

čitam...