15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Antea, Dorijan i Lukrecija

Mali entuzijastični klizači bogato nagrađeni za svakodnevni dolazak na klizalište cijela dva mjeseca
M

Brat i ja na koprivničko klizalište dolazimo već šest-sedam godina i jako volimo klizati. Svaki smo dan bili dosadni roditeljima da nas voze na klizanje, ispričala nam je 14-godišnja Lukrecija iz Peteranca.

Ne propustite

Završila je još jedna sezona klizanja na koprivničkom klizalištu na kojem je od sredine prosinca do početka veljače organizirano mnoštvo aktivnosti. Klizali su mladi i stari, profesionalci i amateri, a neki su napravili i prve korake na ledu. Upravo zato Grad Koprivnica, Belupo, Komunalac i Podravka odlučili su nagraditi najaktivnije klizače.

Kako su se istaknula tri mala klizača s jednakim brojem bodova odnosno žigova u svojim knjižicama dolazaka, organizatori i sponzori odlučili su nagraditi svo troje.

Entuzijastični klizači su Antea Sabolić te brat i sestra, Dorijan i Lukrecija Jakupec iz Peteranca koji su, kako kažu, svakodnevno dosađivali roditeljima da ih voze na klizanje.

– Brat i ja na koprivničko klizalište dolazimo već šest-sedam godina i jako volimo klizati. Ja treniram košarku i volim se rolati, a klizanje mi je po dragosti odmah iza toga. Bilo je trenutaka kad smo na klizalištu bili potpuno sami pa smo se lovili cijelom njegovom površinom. Bilo je tu padova i smijeha, i bilo nam je jako lijepo – ispričala nam je 14-godišnja Lukrecija.

Istaknula je kako im se svidjelo što je klizalište preseljeno u park te da im je to bolje nego kad je bilo u centru. Također, pohvalila je cijeli koncept Božićne bajke i u nju uklopljeno klizalište.

Mišel Jakšić, uime Grada zahvalio je klizaču i klizačicama na velikom trudu i volji.

Najaktivniji klizači
Mali klizači dobili su bogate nagrade // Foto: Ivan Brkić

– Oni su jedan od najboljih primjera koliko je klizalište u našem gradu potrebno, a mi se trudimo biti gradom mladih ljudi, sporta i zdravoga života. Danas mnogo mladih ljudi koristi koprivničko klizalište, štoviše, sve ih više dolazi iz drugih krajeva županije i tu ćemo tradiciju očuvati – izjavio je v.d. gradonačelnika.

Nadodao je kako kod idejnih rješenja i projektiranja parka, idu u smjeru da klizalište još bolje uklope u prostor te da ne ovise toliko o vremenskim uvjetima kako bi se ono moglo koristiti kroz dulje razdoblje.

Čestitkama se pridružila i Snježana Foschio-Bartol iz Belupa, istaknuvši kako su Belupo i grad 10 godina zajedno na projektu klizališta.

– Odgojili smo generacije mladih klizača te i nadalje planiramo na taj način promicati zdravlje. Očekujemo u idućim godinama sve više mladih koji će dijeliti vrijednosti entuzijazma, strasti, ustrajnosti i posvećenosti uspjehu i rezultatu – rekla je S. Foschio-Bartol, kao primjer istaknuvši 12-godišnju Anteu, 11-godišnjeg Dorijana i njegovu stariju seku Lukreciju, koji su sakupili čak po 60 žigova.

To znači da su u dva mjeseca, mali entuzijasti svaki dan dolazili na klizanje.

Klizači su dobili poklon bonove od Intersporta u vrijednosti od 300 kuna koji će zasigurno pridonijeti tome da si priušte vlastite klizaljke, poklon vrećice Podravke i dnevnu kartu na bazenima Cerine.

Poklone su im uz v.d. gradonačelnika i Snježanu Foschio-Bartol, uručili i njeni kolege iz Belupa, Petra Bijač uime Komunalca te dogradonačelnica Melita Samoborec i pročelnik Darko Ledinski.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgoda

FOTO Poplava u prometnoj koprivničkoj ulici, hidrant popustio i potopio cestu vodom

Prava poplava upravo se događa u Ulici Stari Brežanec u Koprivnici. Hidrant je "popustio" iz iz njega teče voda po...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×