14 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mali glazbeni sastavi iz Delova i Gole na državnim susretima
M

Ne propustite

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, u Dvorani Preporod u Dugom Selu, 5. listopada 2014. održan je 21. susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava. Na Susretu je nastupilo 10 tamburaških sastava iz Maruševca, Šandorovca, Zaboka, Laza Bistričkog, Draganića, Jalševec Nartskog, Varaždina, Karlovca, Gole i Delova.

Ove godine za Susret se prijavilo i u selekciji aktivno participiralo 58 tamburaških orkestara i sastava iz osam hrvatskih županija sa više od 1000 izvođača, a 19 najboljih (9 orkestara i 10 malih sastava) sudjelovalo je na državnim susretima.

Prekodravski zvonSusrete je pratilo stručno povjerenstvo u sastavu Željko Bradić (predsjednik), Siniša Leopold i Ivan Potočnik.

Predstavnici Koprivničko-križevačke županije bili su mali glazbeni sastavi iz Delova i Gole. Udruga Prekodravski zvon iz Gole u kategoriji malih koncertnih sastava osvojila je treće mjesto, a članovi malog tamburaškog sastava KUD-a Delovi koji su se natjecali u kategoriji folklornih sastava, imali su vrlo zapažen nastup, te dobili visoke ocjene stručne komisije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert

FOTO/VIDEO Pred mnogobrojnom publikom bend Davora Švarca ponovno je zasvirao

Sinoć u klubu Nautilus održan je koncert benda Davora Švarca! Davor se glazbom bavi od malena, a prvi bend imao...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti