Međunarodni festival djeteta

Mali Šibenčani uživali u jedinstvenoj koprivničkoj knjizi za djecu

09:17h
0
DND Koprivnica u Šibeniku // Foto: DND Koprivnica

Interaktivna radionica u kojoj su djeca kroz kratki lutkarski prikaz pratila doživljaje mačka, a zatim se i sama mogla iskušati u animaciji lutaka, odnosno oslikavati bojanku Moj mačak, izazvala je veliko zanimanje malih Šibenčana.

Priča o jednom mačku­, jedinstvena knjiga za djecu koja objedinjava priču, scenarij za lutkarsku predstavu, CD sa snimkom predstave i CD s pričom za laku noć, koju je u suradnji s tiskarom Baltazar izdalo Društvo naša djeca Koprivnica, uspješno je predstavljena na Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku.

U sklopu 10. sajma dječje knjige, Priču o jednom mačku ispričale su voditeljica Lutkarske družine Kopriva pec, pec Tigrena Csik, koja je osmislila cijeli projekt, i predsjednica DND-a Jadranka Lakuš.

DND Koprivnica u Šibeniku
DND Koprivnica u Šibeniku

Interaktivna radionica u kojoj su djeca kroz kratki lutkarski prikaz pratila doživljaje mačka, a zatim se i sama mogla iskušati u animaciji lutaka, odnosno oslikavati bojanku Moj mačak, izazvala je veliko zanimanje malih Šibenčana. Svidjela se i izvršnoj festivalskoj suradnici Jagodi Sablić i predsjednici DND-a Šibenik Miri Jušić pa su nakon predstavljanja knjige dogovorene daljnje mogućnosti suradnje.

Ovo je već treće po redu sudjelovanje DND-a Koprivnica u programu Međunarodnog festivala djeteta u Šibeniku koji ove godine doživljava svoje 56. izdanje.

čitam...