Kupnjom u Slogi svaki dan

Margareta Bot zahvaljujući nagradnoj igri Sloge podravske trgovine u 81. godini života prvi je puta bila na moru

Iznimno nas veseli činjenica da je simpatična i uvijek vedra gospođa Margareta upravo zahvaljujući nagradi Sloge podravske trgovine i sponzora u svojoj osamdesetiprvoj godini života prvi puta imala priliku otići na more i doživjeti, kako ona kaže, morsku čaroliju, kažu iz Sloge.

16:00h
0

Po završetku nagradne igre „Kupnjom u Slogi svaki dan, ostvari svoj ljetni san.“ 19. srpnja u Slogi podravskoj trgovini u Đurđevcu izvučeni su sretni dobitnici nagrada sponzora Carlsberg Croatia i Podravskog mlina.

Sretna dobitnica glavne nagrade je Margareta Bot iz Prugovca, koja je dugogodišnji vjerni kupac Sloge podravske trgovine.

Margareta je osvojila ljetovanje na otoku Ugljanu, u apartmanskom naselju Zelena Punta*** za sebe i svoju obitelj.

– Iznimno nas veseli činjenica da je simpatična i uvijek vedra gospođa Margareta upravo zahvaljujući nagradi Sloge podravske trgovine i sponzora u svojoj osamdesetiprvoj godini života prvi puta imala priliku otići na more i doživjeti, kako ona kaže, morsku čaroliju – kažu iz Sloge.

Po povratku s odmora, ushićeno nam je prepričala dojmove.

– Kukljica na Otoku Ugljanu je prekrasno malo mjesto koje nas je oduševilo šarmom, turističkom ponudom i sadržajem. Još nas je više oduševio smještaj u apartmanskom naselju Zelena Punta,*** svega tridesetak metara od mora. Udoban i jako dobro opremljen apartman u prekrasno uređenom kompleksu premašio je sva naša očekivanja. Uz prekrasno uređen okoliš samog kompleksa, uživali smo u morskoj idili, restoranu uz samu obalu gdje s velikim izborom hrane i pića za doručak i večeru, gdje je svatko mogao pronaći nešto po svom ukusu. Preko dana smo uživali u kupanju i sunčanju dok smo u večernjim satima prakticirali idilične šetnje uz more – priča ona.

Dodaje da njena kći Vesna, zet Toni i ona sama, nisu mogli zamisliti ljepši odmor.

– Zato bismo ovim putem željeli zahvaliti Slogi podravskoj trgovini i sponzorima Carlsbergu i Podravskom mlinu na prekrasnoj nagradi. I dalje ćemo kupovati u nama najboljoj prodavaonici, popularnoj Slogi u Prugovcu. Tamo nas dočeka široka lepeza svakodnevno potrebnih proizvoda i uvijek nasmijane djelatnice koje nam stoje na usluzi i dobavljaju sve čega u prodavaonici eventualno nema, a što mi kupci zatražimo – kaže Margareta.

Margareti i njenoj obitelji iz Sloge su zahvalili na sudjelovanju te ih uputili na i na njihove buduće nagrade igre koje će biti pune vrijednih i atraktivnih nagrada.

– Sigurno ću igrati, možda mi se opet posreći – zaključila je Margareta, a iz Sloge su pozvali sve vjerne kupce i one koji će to tek postati da u najbližoj prodavaonici Sloge podravske trgovine provjere detalje o aktualnim i/ili budućim nagradnim igrama kao i ostale pogodnosti koje mogu ostvariti.