NAGRADNJAČA

Marica Korolija i njena tvrtka Lava Centar daruju vam božićnu ‘duksu’, osvojite sjajan poklon pod bor

Rade tiskanje fotografija i/ili teksta po želji na mnogobrojnim artiklima (Majice, šalice, hoodice, puzzle, podložak za miš, limeni lončići,jastuci, magični jastuci, tablice, letki, vizitke, plakati,kišobrani...), ma nema na čemu ne može.

11:00h
0
Foto: Ivan Balija

Miljenica nacije i moralna pobjednica pete sezone Života na vagi, Marica Korolija, odlučila je u suradnji s portalom ePodravina darovati jednu božićnu majicu s kapuljačom. Radi se o preslatkoj majici njene tvrtke Lava centar

Naime, kako se bliže božićni blagdani i kako je pred nama vrijeme darivanja, Marica je još jednom odlučila pokazati svoje veliko srce i pokloniti duksu nekom sretniku ili sretnici.

Lava centar možete pratiti na Facebooku, vidjeti što sve rade, a za vas će napraviti tisak na gotovo svemu! Rade tiskanje fotografija i/ili teksta po želji na mnogobrojnim artiklima (Majice, šalice, hoodice, puzzle, podložak za miš, limeni lončići,jastuci, magični jastuci, tablice, letki, vizitke, plakati,kišobrani…), ma nema na čemu ne može.

Da bi stvari bile bolje, dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj unutar 72 sata, a proizvodi su AAA+ kvalitete. Narudžbe moguće poslati u inbox ili preko Whatsappa ili Vibera na 091 603 8631, ali najbolje da to odradite preko Facebook inboxa, tako će se poklon najbrže realizirati i Vaši najmiliji dobit će svoj poklončić na vrijeme.

Marica i Lava centar poklanjaju ovu majicu sa slike ispod, u veličini po izboru pobjednika, a s nama se igrajte na našem Facebooku! Klasika je, morate lajkati našu FB stranicu, FB stranicu Lava centra i označiti nekog u komentaru. 😉