Predstavljanje liste

Mario Rajn: Mi smo jedina nezavisna lista u Križevcima, nudimo kvalitetne ljude i stručnjake koji će probuditi grad

- Mi smo jedina nezavisna lista ovoga grada, prepoznat ćete nas kao kandidacijsku listu grupe birača. Svi koji u svom nazivu imaju nezavisnost, isključivo je riječ o spinu - objasnio je Rajn.

08:15h
0
Mario Rajn i lista za Gradsko vijeće

Mario Rajn, kandidat za gradonačelnika Križevaca, predstavio je u četvrtak kandidate za dogradonačelnike kao i lica koja će se naći na njegovoj nezavisnoj listi za Gradsko vijeće.

– Predao sam 1296 potpisa za gradonačelnika Križevaca, a kandidati za moje zamjenike su Danijel Šaško i Mario Martinčević – predstavio je Rajn svoje najbliže suradnike.

Šaško je ponovio neke od razloga za uključivanje u politički život koje je iznio i prilikom intervjua za naš portal, diplomirani je inženjer elektrotehnike, aktivni biciklist, a napomenuo je i kako se bavi turizmom te informacijskim tehnologijama.

Rajn je po prvi puta javnosti i medijima predstavio svog drugog zamjenika, Marija Martinčevića.

– Rođen sam 1978. godine, završavam Visoki studij za sigurnost u Zagrebu, smjer zaštita od požara, oženjen sam i otac dvoje djece, zaposlenik JVP Grada Križevaca, već 12 godina sam zapovjednik DVD-a Lemeš Križevački i predsjednik Mjesnog odbora Lemeš Križevački u drugom mandatu– predstavio se Martinčević kroz svoj dosadašnji rad.

Rajn je istaknuo kako je prilikom formiranja liste nastojao pokriti selo i grad, kako Mjesnim odborima treba dati novi duh te ih ravnomjerno podržavati.

Mi smo jedina nezavisna lista ovoga grada, prepoznat ćete nas kao kandidacijsku listu grupe birača. Svi koji u svom nazivu imaju nezavisnost, isključivo je riječ o spinu, medijskoj interpretaciji nezavisnih te njihovom pokušaju da zasluge nezavisnih pripišu sebi  -kazao je Rajn.

Na novinarski upit misli li pritom na Mrežu nezavisnih lista, stigao je potvrdan odgovor uz objašnjenje kako su oni registrirana politička stranka koja ima svoju strukturu i članstvo.

Rajn je kao svoju motivaciju za političkim aktiviranjem naveo niz problema koji se prema njemu desetljećima zanemaruju u Križevcima.

–  Jedini smo grad u državi koji nije zakonsku odredbu izdvajanja vode iz Komunalnog poduzeća učinio još 2012. godine. Što se turizma tiče, u kratkom roku se trebamo usredočiti na jednodnevne izlete, dopuniti ponudu, a vjerujem da će sljedeće 51. Spravišče izgledati značajno drugačije. Niz je drugih konkretnih mjera u školstvu koje pripremamo, a sve će biti predstavljeno u izbornom programu koji ćemo predstaviti kad krene izborna kampanja. Mislim da se ovaj grad može u srednjom roku, od pet do sedam godina, probuditi uz pomoć stručnjaka i kvalitetnih ljudi i to je ono što mi nudimo – naveo je Rajn za kraj tiskovne konferencije.

Kandidacijsku listu grupe birača Marija Rajna čine Mario Rajn, Danijel Šaško, Saša Ružić, Dubravko Picig, Štefica Wolf, Eduard Krmpotić, Ana Končurat, Igor Frbežar, Tena Teklić, Sanela Stručić, Stjepan Bratić, Nikolina Petrlić, Valentina Kovač, Denis Jurčević, Boris Bošnjak, Marija Knapić, Neven Jakopčić, Suzana Florenino, Marina Večenaj, Tomislav Sukalić i Igor Kudeljnjak.

 

čitam...
Loading...