Klub za starije osobe

Mariške su na gradskom trgu predstavile svoje brojne aktivnosti

14:31h
0
Članice kluba Mariška informiraju građane // Foto: Matija Gudlin

Danas su započele akcije u sklopu otvorenih vrata udruga i u Klubu za starije osobe Mariška. Članovi udruge okupili su se na gradskom trgu ispred tržnice s ciljem da se građani informiraju o aktivnostima i projektima kluba.

Zainteresirani su mogli dobiti informacije o projektu Ruka pomoći, programu Pomoć u kući i o socijalnoj usluzi Halo pomoć za starije osobe.

Valentina Čadavec, predsjednica kluba za starije osobe Mariška
Valentina Čadavec, predsjednica kluba za starije osobe Mariška

– Naš klub uvijek ima otvorena vrata za zainteresirane, a ovo je prilika da se sve građane informira o našim aktivnostima, naročito one starije životne dobi, koji nisu upoznati s uslugama koje nudimo – rekla je Valentina Čadavec, predsjednica kluba za starije osobe Mariška

Klub nastavlja s aktivnostima i tijekom slijedećih dana pa se svi zainteresirani građani pozivaju na druženje. Sutra, u utorak, održat će se kreativna radionica od 12 sati, a u Domu za starije organizirane su vježbe pod vodstvom fizioterapeutkinja od 15 i 16 sati.

Ove srijede od 12.30 sati održat će se kreativna radionica otvorena za građanstvo u suradnji s Osnovnom školom Antun Nemčić Gostovinski i Područnom školom Reka. Na radionici će sudjelovati učenici četvrtih razreda koji su u sklopu svojeg projekta radili na sredstvima za čišćenje od prirodnih sastojaka, svi ekološko osviješteni građani zainteresirani za prirodne deterdžente pozvani su na ovu radionicu.

Akcije u sklopu Dana otvorenih vrata udruga traju od 23. do 25. svibnja na području cijele Hrvatske.

čitam...