17. GODIŠNJICA

Mariške obilježile godišnjicu uz sportsko natjecanje za umirovljenike

U sklopu obilježavanja Dana Kluba organizirano je sportsko natjecanje za umirovljenike i starije osobe; u pikadu, visećoj kuglani, nabacivanju kolutova, bacanju loptice u koš te stazi spretnosti.

14:30h
0

Danas je povodom obilježavanja 17. godišnjice rada i djelovanja Kluba za starije osobe Mariška u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana redovna
godišnja Skupština Kluba.

Tom prigodom se predsjednica Kluba, Valentina Čadavec, zahvalila svim zaposlenicima, voditeljima i članovima na kvalitetnom i uspješnom radu tijekom 2018. godine,
Koprivničko-križevačkoj županiji i Domu na potpori i podršci, te se osvrnula na brojne projekte i programe koje je Klub uspješno proveo tijekom 2018. godine.

Foto: Klub Mariška

Skupštini je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se obratio okupljenima pohvalivši dosadašnji rad Kluba i naglasivši kako je Klub Mariška jedna od najaktivnijih udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji, koja kvalitetno radi na dobrobit umirovljenika i starijih osoba i koju će Županija rado i dalje podržavati.
Na Skupštini je članovima Kluba podneseno Izvješće o radu za 2018., Financijsko izvješće te Izvještaj Nadzornog odbora za 2018. godinu.

U sklopu obilježavanja Dana Kluba organizirano je sportsko natjecanje za umirovljenike i starije osobe; u pikadu, visećoj kuglani, nabacivanju kolutova, bacanju loptice u koš te
stazi spretnosti. Zajedničko druženje nastavljeno je uz pjesmu i ples, a pobjednicima sportskog natjecanja uručene su diplome i nagrade sponzora.

Foto: Klub Mariška
Foto: Klub Mariška