Marjan Vugrinec drugi u parovima na saveznom turniru u badmintonu

16:47h
0
120315-samardzic

Na trećem Saveznom turniru za seniore boje Badmintonskog kluba Koprivnica branio je Marjan Vugrinec.


U pojedinačnoj konkurenciji osvojio je šesto mjesto, dok je u konkurenciji muških parova sa Danijelom Zadravcem iz BK Međimurje bio drugi.

Turnir Turbolige

Turnir je obilježila vijest da se dan prije teško ozlijedio Luka Vlahek koji je ozbiljno konkurirao za ovogodišnji pojedinačni naslov. Nažalost time je i par Vlahek – Vugrinec odustao od obrane prošlogodišnjeg naslova iako su već imali tri uzastopne parske pobjede i ukupna pobjeda činila se samo formalnost.

Konkurencija mješovitih parova je bila možda najjača do sada, svih 16 parova pružilo je zanimljive borbe već u skupinama, a nastavilo se zanimljivo i u razigravanju.

U polufinalu su dva najbolja para nešto lakše prošla, ovaj put su Jelena Pirner i Antonio Lovrić bili u tri gema uspješniji od Natalije Kompari i Marjana Vugrinca, no ova dva para nastavljaju mrtvu utrku za naslov.

120315-sitar-ferencakB-turniri su sve zanimljviiji, a pojavljuju se i neka nova imena. Ovaj put je na vrh zasjeo Branimir Bare, a do njega Miroslav Samardžić (najbolji dosadašnji rezultat). Broncu je osvojio Zdenko Mihetec.

Regionalni Ekipni Hrvatski kup 2011/12 – Regija Sjever

Igrači Badmintonskog kluba Koprivnica nastupili su na Hrvatskom ekipnom kupu regije Sjever. Na kupu je nastupilo osam ekipa iz regije, a boje Koprivnice branili su Neven Sitar i Goran Ferenčak u prvoj ekipi i Petar Gazdek i Zvonimir Jambrušić u drugoj ekipi.

Nakon razigravanja po skupinama Sitar i Ferenčak izborili su polufinale u kojem su izgubili, ali su na kraju osvojili treće mjesto i brončanu medalju, dok su Gazdek i Jambrušić natjecanje završili na petome mjestu.

čitam...