HIPPO Language Competition

Marta Kunštić je osvojila 2. mjesto na međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika

Finalno natjecanje se održavalo od 13. do 15. svibnja, a Marta se natjecala u konkurenciji s 20-ak kandidata iz 11 različitih zemalja u kategoriji za 7. i 8. razrede.

12:58h
0
Foto: Koprivnica.hr

HIPPO Language Competition međunarodno je natjecanje iz engleskog jezika na kojemu učenici, od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, pokazuju svoje vještine i znanja iz svih elemenata jezika, razumijevanje, poznavanje i primjena gramatike, te pismeno i usmeno izražavanje. Održava se u 3 kruga, a na zadnji, finalni krug bila je pozvana i učenica 8.a razreda OŠ Đuro Ester iz Koprivnice, Marta Kunštić.

Finalno natjecanje se održavalo od 13. do 15. svibnja, a Marta se natjecala u konkurenciji s 20-ak kandidata iz 11 različitih zemalja u kategoriji za 7. i 8. razrede. S Martom je putovala njena mentorica Andreja Kerovec Letica.

Foto: koprivnica.hr

Marta se izvrsno snalazila u svim traženim zadacima te je na kraju osvojila visoko 2. mjesto i time službeno položila A2 razinu prema CEFu, europskom referentnom okviru. Ujedno je i jedina učenica iz cijele Hrvatske koja se plasirala među prva tri mjesta i vratila se s medaljom kući.

Osim nevjerojatnog uspjeha kojeg je Marta postigla, upoznala je i mnogo djece iz različitih krajeva svijeta i sklopila je nova prijateljstva. Vjerujemo da će iskustvo i uspomene na ovo natjecanje trajati cijeli život.


Loading...