1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
posjet župana

Matica umirovljenika Koprivnica skrbi o preko 300 članova, Koren: I dalje ćemo vam pomagati kako bi ovaj prostor bio mjesto pozitivnih misli i sadržaja
M

Nakon sastanka župan je uručio i prigodne poklone te obišao prostorije Udruge i susreo se s članovima

Ne propustite

Udruga Matica umirovljenika Koprivnica u posljednjih godinu dana ima novi dom i adekvatan prostor za različite oblike druženja svojih članova.

- Oglas -

Nedavno je članove i vodstvo spomenute udruge posjetio župan Darko Koren sa suradnicima. Pritom je predsjednik Slavko Dedi zahvalio županu na pomoći kojom je omogućeno funkcioniranje Udruge. Udruga, naime, skrbi o preko 300 članova koji ovdje pronalaze svoje mjesto i osjećaju se kao kod kuće.

– Sve je više novih članova, nastojimo biti aktivni na svim poljima, organizirali smo i tribine, putovanja i sportske susrete kako bi i u ovoj trećoj dobi dali svoj doprinos zajednici koju smo stvarali – kazao je predsjednik Dedi.

Župan Koren je čestitao vodstvu Udruge na uspješnom radu u protekloj godini te zahvalio na konstruktivnoj suradnji koja je prožeta međusobnim uvažavanjem dodavši kako je napredak u radu Udruge evidentan.

Udruga umirovljenika Koprivnica
Foto: Koprivničko-križevačka županija
- Oglas -

– Županija kroz brojne programe i subvencije provodi kvalitetnu socijalnu politiku te kontinuirano brine o umirovljenicima na našem području, a i naš je županijski Savjet za umirovljenike izuzetno aktivan čime se doprinosi u stvaranju još boljih uvjeta za osobe u trećoj životnoj dobi. I dalje ćemo vam pomagati kako bi ovaj prostor bio mjesto pozitivnih misli i sadržaja te drugi dom. Želim vam svako dobro, puno zdravlja i sretnih trenutaka u godini koja je pred nama – poručio je župan.

Nakon sastanka župan je uručio i prigodne poklone te obišao prostorije Udruge i susreo se s članovima.

Dodajmo da su, uz župana, sastanku prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te županijski pročelnici Darko Masnec i Maja Blažek.

Udruga umirovljenika Koprivnica
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nikola večenaj leportinov

Kao dijete klečao je pod puškom mađarskog vojnika, prvu izložbu imao je kao Podravkin portir, a danas boluje od Parkinsa i živi u domu:...

Naivno slikarstvo karakteristično je po motivima iz svakodnevnog života, prekrasnim krajolicima, živim bojama, a osobito po jedinstvenom slikanju na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti