Kolekcija 2018

Matija Vuica i Viktor Drago ovog vikenda dolaze u Koprivnicu i traže nove talente

Projekt predstavljanja nove kolekcije Matije Vuice u 2018., osmišljen je kao spajanje elemenata priče koja se temelji na inspiraciji svijetlom i religijama.

16:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Ove nedjelje, 18. veljače, Koprivnica će ugostiti dizajnericu Matiju Vuicu zajedno s vrhunskim timom profesionalaca, dizajnera rasvjete, video producente, modne profesionalce, modele, poznatog modnog fotografa te postati centar modnog događanja.


Projekt predstavljanja nove kolekcije Matije Vuice u 2018., osmišljen je kao spajanje elemenata priče koja se temelji na inspiraciji svijetlom i religijama. Religije spajaju  i razdvajaju ljude, ali kod stupanja u brak  religija u svim oblicima predstavlja element koji garantira odanost kao vodeću društvenu vrijednost. Crkve, sinagoge i džamije, stotinama godina predstavljaju vrhunska djela svjetske arhitekture i baštine. Zadivljuju svojim rješenjima, uređenjem, umjetničkom vrijednošću i ljepotom.

U suradnji s Koprivničkim poduzetnikom d.o.o. omogućeno vam je sudjelovanje u prvoj produkcijskoj fazi ovog projekta. Producent projekta je Viktor Drago, umjetnički direktor i osnivač Cro-a Portera.

Ukoliko se profesionalno bavite kreativnim poslom poput fotografije, videografije, dizajna, mode i slično, imate priliku ove nedjelje prisustvovati na produkciji projekta u sinagogi. Zbog ograničenog broja posjetitelja, nužno je prijaviti se OVDJE.

Koprivnička sinagoga, iako devastirana i van funkcije, i dalje svojom estetikom neopisivo privlačna, posebice za umjetnike te projekte koji teže rafiniranoj estetici. Zgrade bez ljudi samo su zgrade, osnova je ovog projekta, u kojem će u sklopu projekta Koprivničkoj sinagogi podariti sjaj i raskoš svjetski poznatih religijskih objekata te spojem projekcije i rasvjete, smjestiti u nju stvaranje kampanje za poznati domaći brand, čija popularnost prelazi granice Hrvatske te postaje prepoznat na međunarodnoj sceni.

To je tek dio projekta, čiji će se drugi dio odvijati za vrijeme festivala svjetla u Zagrebu, gdje će projekt RELIGIONS, povesti posjetitelje na putovanje kroz monumentalne građevine ranije spomenutih crkava tj. religijskih objekata, u koje će biti uključena i Koprivnička sinagoga. Projekt će biti rezerviran za samo 150 VIP uzvanika, koji će imati prilike uživati u vrhunskom vizualno, modnom i svjetlosnom spektaklu.

čitam...