Maxi Team pobjednik stolnoteniske rekreativne lige Sport za sve

18:48h
0
Maxi Team podigao je pobjednički pehar // Foto: Stolni tenis Koprivnica

Konačno se isplatio dugogodišnji projekt Božidara Ježeka. Nakon punog četverogodišnjeg olimpijskog ciklusa, najagilniji menadžer lige uspio je posložiti ekipu i dovesti je do samog vrha. Nakon tri uzastopne bronce, Maxi Team se domogao zlata.

Dvije najbolje plasirane ekipe lige, SKIMT Križevci i Maxi Team potpuno su opravdale sudjelovanje u finalu. Očekivano, kao i u ligaškom dijelu (5:5) i ovaj finalni susret bio je neizvjestan do posljednjeg poena. Nakon trosatne iscrpljujuće borbe odlučen je tek u petom setu devete partije. Sreća se ovoga puta nasmiješila Maxi Teamu.

U susretu za 3. mjesto Superprint je prelagano pobijedio Šodericu. Očito se igrači Šoderice nisu uspjeli oporaviti od iscrpljujućeg polufinalnog susreta sa Križevčanima kojeg su izgubili dan ranije tijesnim rezultatom 5:4.

Priznanja i sportske nagrade podijelio je predsjednik Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice “Sport za sve” Slavko Dedi.

Za najuspješnijeg igrača lige proglašen je Damir Štefan (Superprint), a kao najstariji igrač lige priznanje je primio Ante Kezić (Podravsko sunce 2).

Izvor: Stolni tenis Koprivnica

čitam...