hrana

McDonald’s stiže u susjedni grad, najpoznatiji hamburgeri na dohvat ruke

McDonald’s bi trebao biti izgrađen na izlazu iz Bjelovara gdje se Slavonska cesta spaja s Pakračkom ulicom, odnosno na zemljištu do Lidla.

09:04h
0

McDonald’s stiže u Bjelovar! Ovu vijest donosi zvono.eu, a potvrdili su im to iz poznatog lanca restorana brze prehrane te dodali kako su u tijeku finalni pregovori oko kupovine zemljišta odnosno kako je pitanje dana kad će se ugovori zaključiti potpisom.

McDonald’s bi trebao biti izgrađen na izlazu iz Bjelovara gdje se Slavonska cesta spaja s Pakračkom ulicom, odnosno na zemljištu do Lidla.

– Mogu vam samo reci da između Grada Bjelovara i tvrtke McDonald’s postoje intenzivni kontakti već vise od godinu dana. Strpite se još malo za detaljnije informacije jer želimo poštovati profesionalni odnos sa svakim investitorom koji želi doci u grad Bjelovar – kaže zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić za zvono.eu.

Lanac koji se od prvog restorana 1940. u San Bernardinu u Kaliforniji pedesetih proširio na SAD a zatim i po cijelom svijetu poznat je po brzini usluge i zajamčenoj kvaliteti svojih hamburgera i drugih proizvoda kojima je proširen asortiman; kako je odnedavno McDonald’s uveo i dostavu, moguće je da će i stanovnici Bjelovara uskoro moći ili vani ili u svojem domu pojesti brzi i cjenovno dostupni obrok.

Hoće li McDonald’s ikad niknuti u Koprivnici? Đurđevcu? Križevcima?

čitam...
Loading...