Donald D. Hensrud

Medicinski direktor klinike Mayo posjetio Podravku

15:30h
0
Donald D. Hensrud razgovarao s Podravkinim i Belupovim stručnjacima // Foto: Podravka
Donald D. Hensrud razgovarao s Podravkinim i Belupovim stručnjacima // Foto: Podravka

Njegova stručnost na području nutricionizma i preventivne medicine uvelike pridonosi očuvanju i poboljšanju zdravog načina života te suočavanju s negativnim globalnim trendovima.

Donald D. Hensrud, medicinski direktor klinike Mayo i izvanredni profesor preventivne medicine i nutricionizma na Medicinskom fakultetu, u četvrtak i petak razgovarao je sPodravkinim i Belupovim stručnjacima sektora Istraživanja i razvoja te Marketinga u Koprivnici i Zagrebu.

Teme razgovora bile su brojne kontroverze vezane uz sve većejavnozdravstvene probleme poput pretilosti i dijabetesa tipa II.

Tom prilikom predstavio je najnovije trendove u području djelovanja hrane na ljudski organizam te koncept personalizirane prehrane.

Hensrud je između ostalog i autor medicinskog teksta Klinička preventivna medicina, jednog od glavnih referentnih radova u području preventivne medicine. Njegova stručnost na području nutricionizma i preventivne medicine uvelike pridonosi očuvanju i poboljšanju zdravog načina života te suočavanju s negativnim globalnim trendovima.

 

čitam...
Loading...