KAKVI SU TO LJUDI?

Medicinskoj sestri ukraden automobil dok se tijekom noći borila s posljedicama korone i potresa: Ostao mi je samo kredit

Prema izvještaju Policijske uprave zagrebačke, 38-godišnjakinji nanesena je šteta u iznosu od 100 tisuća kuna.

14:51h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Pisali smo o tome kako je križevačka tvrtka Friš donirala 30 tisuća kuna koprivničkoj bolnici. Dok jedni pružaju pomoć u ovim, složit ćemo se, teškim vremenima, drugi ih koriste za kršenje zakona.

Kako piše Jutarnji.hr, nepoznata je osoba tijekom noći sa subote na nedjelju kraj Kliničke bolnice Sveti Duh ukrala Volkswagen Golf. Riječ je o automobilu medicinske sestre Anite Radović Mišić koja se tijekom noći borila s utjecajem koronavirusa, pa i potresa.

– Odradila sam smjenu i krenula prema parkiralištu oko 8 sati kako bih išla kući. A kad ono šok. Auta nema. Inače radimo po 12 sati, ali jučer ujutro s obzirom na potres ostali smo svi duže. Prijavila sam krađu policiji i još uvijek od njih povratne informacije nemam, a vjerojatno je neće ni biti. Od auta su mi ostale još rate kredita koje trebam otplatiti – kazala je za Jutarnji.hr koji navodi kako se nekolicina ljudi i u ovom slučaju pokazala brižnost, ponudivši privremeno oštećenoj svoje automobile.

Prema izvještaju Policijske uprave zagrebačke, 38-godišnjakinji nanesena je šteta u iznosu od 100 tisuća kuna.

čitam...