ZAVRŠILA KRIM ISTRAGA

Međimurec (45) potajice iz radnog stroja u Selnici Podravskoj “scekal” stotinjak litara nafte, skužili su ga

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv osumnjičenika je podneseno posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu

19:00h
0
početak radova poduzetničke zone a sjever đurđevac   jk
Ilustracija // Foto: Arhiva

Dobro se sjetio 45-godišnji Međimurec kako u ova vremena skupog goriva sebi priskrbiti gorivo po “nabavnoj” cijeni. Njegov plan da iz radnog stroja u susjednoj županiji izvuče naftu samo djelomično se pokazao uspješnim, ali ni malo pametnim. On je istina uspio “scekati” popriličnu količinu goriva iz spremnika radnog stroja, ali, vlasnici su ga otkrili i slučaj prijavili policiji.

Policija je poslije poduzela potrebne radnja, a u današnjem izvješću i objasnili koje.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45–godišnjakom s područja Međimurske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnja se da je osumnjičeni između 18. i 24. srpnja ove godine, u Selnici Podravskoj iz spremnika za gorivo radnog stroja otuđio nekoliko stotina litara dizel goriva, oštetivši vlasnika za oko 2.000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv osumnjičenika je podneseno posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.