„Mega kuponima“ do jeftinije kupnje

13:41h
0
Mega-kuponi nude popuste u brojnim gradskim trgovinama

Koprivnički poduzetnik, gradsko poduzeće koje vodi “Poduzetnički inkubator”, ovih dana izdaje reklamnu publikaciju pod nazivom “Mega kuponi”. Putem nje mali i srednji koprivnički poduzetnici, udruženim snagama, “bacaju rukavicu u lice” velikim i moćnim trgovačkim lancima.

– Mi vjerujemo da su “Mega kuponi” dobar smjer za pomoć i zajedničku suradnju malih i srednjih koprivničkih poduzetnika, u suprotstavljanju sve većoj konkurenciji na lokalnom tržištu – rekao je Tihomir Cvetković, direktor poduzeća te nadodao da si jedan ili dva poduzetnika ne mogu priuštiti ovako financijski zahtjevnu propagandnu kampanju, no

 

udruživanjem snaga moguće je realizirati jedan ovakav projekt.

Cilj “Mega kupona” jest pokazati građanima da i mali poduzetnici, sa trgovinama u centru grada mogu ponuditi jeftinije proizvode, iste ili bolje kvalitete – još i uz dodatan popust. Kako su nam objasnili, svima koji izrežu ili samo donesu kupon u trgovine oglašivača, jamči se popust označen na kuponu, a popusti se kreću od 5% do 50% na standardne cijene robe.

U izradu publikacije uloženo je i oko 11 tisuća kuna sredstava koje je Koprivnički poduzetnik, u sklopu svojih projekata, osvojio od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Zbog tog sufinanciranja, nekim poduzetnicima bilo je moguće odobriti popuste na cijenu oglašavanja te je bilo moguće financirati tisak i distribuciju.

“Mega kuponi” su tiskani u 10 tisuća primjeraka, na osam stranica i distribuirati će se po poštanskim sandučićima građana Grada Koprivnice.

Za kraj, u ‘Poduzetniku’ su nam nadodali da trenutačno istražuju i tržišta drugih gradova, kako bi pokušali realizirati sličan, tržišno samoodrživi projekt. Glavni cilj tog ulaganja bi bio i zapošljavanje ljudi u Koprivnici, specifično u KontaktCentru Koprivničkoog poduzetnika, te dodatno povećavanje obujma poslova tiskara u Gradu.