natječaji

Melita Ivančić i Damir Petričević novi županijski pročelnici

12:20h
0
Melita Ivančić // Foto: Mario Kos
Melita Ivančić // Foto: Mario Kos

Izazova neće nedostajati, a daleko najveći izazov je zapravo ustrojiti službu koja nije postojala – rekla je Melita Ivančić, pročelnica Službe ureda župana.

Melita Ivančić, bivša glasnogovornica Koprivničko-križevačke županije od 1. veljače obnaša dužnost pročelnice Službe ureda župana.

– Izazova neće nedostajati, a daleko najveći izazov je zapravo ustrojiti službu koja nije postojala – rekla je M. Ivančić.

Objasnila je kako nova služba između ostalog objedinjuje poslove protokola i odnosa s javnošću, zatim poslove međunarodnih odnosa i europskih fondova te poslove koji se odnose na informacijski sustav.

Dodala je kako iza sebe ima 11 godina iskustva na rukovodećim poslovima. Bila je voditeljica županijskog odsjeka za komunikacije i protokol, a obnašala je i dužnost ravnateljice POUKA-e, ustanove za obrazovanje odraslih pri Obrtničkoj komori županije.

Na natječaju nije imala protukandidata.

S druge strane, na mjesto pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode pristigle su tri prijave, a na pročelničko mjesto izabran je Damir Petričević, diplomirani inženjer građevinarstva i dosadašnji županijski savjetnik.

Na ovo mjesto pretendirale su i dvije diplomirane inženjerke arhitekture, Ivana Gregurec Zagrajski te Sandra Petak-Samardžić koja trenutno radi u koprivničkoj gradskoj upravi.

 

čitam...
Loading...