Melita Pavlek postala predsjednica podružnice HUOJ-a središnje Hrvatske

19:00h
0
Melita Pavlek

Melita Pavlek iz Novigrada Podravskog, javnosti poznata kao glasnogovornica Županije, postala je predsjednica vijeća podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Nakon što su prebrojeni pristigli glasovi članova Vijeća podružnica, M. Pavlek, inače diplomirana novinarka, izabrana je za predsjednicu Vijeća s pet glasova, od ukupno njih 10. Riječ je o podružnici HUOJ-a za središnju Hrvatsku.

– Čestitamo kolegici Meliti Pavlek na imenovanju za predsjednicu Vijeća podružnica i želimo puno uspjeha u radu – naveli su iz HUOJ-a.

Vijeće podružnica skrbi o teritorijalno  ravnomjernom održavanju aktivnosti udruge te daje preporuke Skupštini i Upravnom odboru kako taj aspekt rada unaprijediti.

Vijeće se sastaje najmanje jednom godišnje, u vrijeme održavanja redovne Skupštine. Za svoj rad, Vijeće podružnice odgovara Skupštini i Predsjedniku Udruge.

– Predsjednica Vijeća podružnica HUOJ-a meni je iznimno važna pozicija. Ona podrazumijeva da sve svoje napore usmjerite u prepoznatljivost struke u svakom javnom prostoru. Mislim da je 21. stoljeće zapravo stoljeće komunikacije i zato su upravo napori Udruge na certificiranju, edukaciji i povećanju broja članova važni i za širu zajednicu od one profesionalne – rekla nam je nova predsjednica Udruge na pitanje što i koliko joj ta pozicija znači.

– U svakoj od podružnica već se nekoliko mjeseci intenzivno radi. Organizirani su brojni susreti, okrugli stolovi i predavanja, a zajedničkim strateškim planom sigurno ćemo biti još prisutniji u području odnosa s javnošću nego što smo to bili do sada. Jer istina je da imamo iste izazove, iste probleme i slične ideje bez obzira radimo li ovaj posao u Đakovu, Zadru ili Zagrebu – rekla nam je Melita Pavlek, koje će biti njene radne obaveze.

Dodala je da su prepoznatljivost, reputacija i odgovornost prema struci i prema javnosti sigurno temeljne vrijednosti rada Vijeća podružnica i da se zato već unaprijed veseli suradnji s brojnim kolegama.