Melita Samoborec (HNS):

‘Bit ću zastupnica Koprivničanaca, ali i svih Podravaca i Prigoraca’

07:00h
0
Melita Samoborec // Foto: Arhiva

Zbog nespojive dužnosti ministrice i saborske zastupnice, Anka Mrak Taritaš svoj je mandat stavila u mirovanje, a umjesto nje će u saborsku klupu sjesti koprivnička dogradonačelnica Melita Samoborec.

Naime, iako jučer sazvana konstituirajuća sjednica Hrvatskog sabora nije zaključena, što znači da zastupnici još uvijek nisu počeli konzumirati svoj mandat, u saborskim smo klupama vidjeli i Melitu Samoborec, predsjednicu ŽO HNS-a Koprivničko-križevačke županije i dogradonačelnicu Koprivnice.

– Svjesna sam težine odgovornosti koju nosi ova časna dužnost, koja me ispunjava velikim ponosom i veseljem. Radujem se što ću i nadalje u suradnji i partnerstvu sa svojim sugrađanima, ali i svim Podravcima i Prigorcima, biti u mogućnosti iznalaziti najbolja moguća rješenja za njihove probleme, pomagati im i biti im na raspolaganju i s ove pozicije, s pozicije saborske zastupnice – rekla je M. Samoborec.

U tu će svrhu, tvrdi, u stranačkim prostorijama koprivničkog HNS-a najmanje jednom mjesečno primati građane i nastojati im pomoći pri rješavanju njihovih problema.

Konstituirajuća sjednica će se nastaviti kad se steknu uvjeti za izbor predsjednika Hrvatskog sabora.

čitam...