POJEDINAČNO

Memorijalni turnir u biljaru odigrat će se ovoga vikend u čast preminulog Zdenka Perošića

Prijaviti se možete na 091 121 0770 (Dino Šipuš).

13:54h
0
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Memorijalni turnir u pojedinačnoj konkurenciji u biljaru naziva Zdenko Perošić – Pero održat će se u subotu u koprivničkom kafiću Caffe Bar JC. Majstori biljara natjecat će se u čast nedavno preminulom Zdenku Perošiću.

Napravit će skupine u kojima će svatko igrati sa svakim prema pravilu dviju dobivenih partija, pri čemu pobjeda donosi dva boda. Ovisno o broju prijava, iz svake skupine u eliminacijsku fazu proći će četvorica najboljih igrača koji ponovno ulaze u ždrijeb, pa će se mečevi igrati na tri dobivene.

Ždrijeb je na rasporedu u 13 sati, prije kojega će igračima biti predstavljena pravila, dok će 30 minuta kasnije početi igrati. Kotizacija iznosi 100 kuna. Svakom igraču bit će dozvoljen po jedan repasaž u iznosu od 100 kuna do završetka grupne faze, što znači da svi oni igrači koji se odluče za repasažni povratak u turnir ulaze u ždrijeb eliminacijske faze turnira i nakon eventualnog ponovnog ispadanja više nemaju pravo na nastavak turnira, objasnio je organizator.

Glavna nagrada memorijalnog turnira jest profesionalni biljarski štap te pripadajuća kožna torba. Drugo mjesto donosi poklon paketa jednoga od sponzora, a trećeg nagrada kafića. Sva trojica, dodajmo, kući će ići i s medaljama. Oba biljarska stola na kojima će se igrati nedavno su renovirani.

Prijaviti se možete na 091 121 0770 (Dino Šipuš).