MIJAUUUUUUUUUUUUUU

Micko zapeo na krovu Plavog labuda, spasili ga vatrogasci velikog srca

Dva samozatajna vatrogasca, po kiši i mraku, popeli su se na derutni krov i riskirajući mogućnost ozljede, uz puno strpljenja, ne odustajući, spasili malog mačića

09:26h
0
Foto: Čitatelj

U ovim neobičnim i teškim vremenima sa Šoderice nam stiže topla ljudska priča koja vraća vjeru u ljude, a koju su s nama odlučili podijeliti sudionici ovog događanja.

Na Šoderici, na krovu derutnog objekta nekadašnjeg “Plavog labuda” zapelo je mače. Stanovnica Šoderice čula je njegov neutješan plač i pokušala ga spasiti, ali to bez penjačke opreme nije bilo moguće. Nakon upornog cjelodnevnog traženja pomoći, pozivu se odazvala ekipa DVD-a Legrad. Dva samozatajna vatrogasca, po kiši i mraku, popeli su se na derutni krov i riskirajući mogućnost ozljede, uz puno strpljenja, ne odustajući, spasili malog mačića.

– Dečkima od srca želimo još mnogo uspješnih intervencija i čestitamo na ljudskosti i skromnosti koju su pokazali. Supruga i kćer jednog vatrogasca uključile su se u akciju spašavanja i dojurile su u pomoć s transporterom za mačića – poručili su i pojasnili akteri ove lijepe priče.

Spašenom mačiću želimo sretnu budućnost u Legradu!

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW