do kraja sezone

Mihael Mladen, Farmaceut na posudbi u ‘svom’ Radniku: Jako kvalitetno se radi, bitno mi je da moja ekipa pobjeđuje

Njegove ambicije za najviše rangove nogometa i dalje su aktivne, no trenutno je usredotočen na ostvarenje što boljeg rezultata sa svojom ekipom. 

18:00h
0
Foto: Slaven Belupo
Mihael Mladen u dresu Slaven Belupa // Foto: Slaven Belupo

U drugoplasiranoj ekipi Treće HNL Sjever, u križevačkom Radniku, igra velik broj ‘domaćih’ igrača, odnosno nogometaša iz Križevaca i okolnog područja. Jedan od najtalentiranijih je Mihael Mladen, formalno Slavenov nogometaš koji je na posudbi u Križevcima. Drugom mjestu Mladen je pridonio sa šest pogodaka, no kaže kako to može i bolje.

Pisali smo ranije kako Radnik nema imperativ osvajanja naslova ni odlaska u viši rang, no nogomet se igra za pobjede i za titule.

– Stanje u ekipi je odlično, dečki su željni rada, svi smo koncentrirani da se što bolje pripremimo za nadolazeće utakmice, da potvrdimo svoje rezultate iz prošle polusezone i nastavimo s odličnim predstavama i pobjedama.

Jako kvalitetno se radi, od kondicijskih elemenata, do snage i taktike, na svakom području imamo odlične trenere koji nam pomažu da se sto lakše spremimo za nadolazeće utakmice. Hvala Bogu nemam nikakvih problema, te mogu nesmetano raditi i spremati se za novu polusezonu – rekao je u uvodu Mihael Mladen, igrač sa 16 nastupa u Prvoj HNL.

Isto tako, kaže kako nije nezadovoljan svojim učinkom, ali…

– Ne mogu reći da nisam zadovoljan, ali moglo je i bolje, bilo je situacija gdje sam mogao i poboljšati učinak, ali bitnije mi je da moja ekipa pobjeđuje i bilježi dobre rezultate, te da svojim igrama pomažem ekipi u tom cilju – izjavio je.

NK Slaven Belupo - NK HAŠK 1903 // Foto: Matija Gudlin
Mihael Mladen (plavi) // Foto: Matija Gudlin

Prije Križevaca, Mladen je bio na posudbi u Lučkom i u zagrebačkoj Dubravi, u Drugoj HNL.

– Proveo sam dosta vremena u Drugoj HNL, te mogu reći da ne postoji prevelika razlika između Druge i Treće HNL. Ima sitnica koje se razlikuju, ali mogu reći da Treća HNL je odlična liga u kojoj ima puno odličnih ekipa i fenomenalnih igrača – rekao je Mladen koji će u Radniku ostati do ljeta kada mu ističe i ugovor sa Slaven Belupom.

Njegove ambicije za najviše rangove nogometa i dalje su aktivne, no trenutno je usredotočen na ostvarenje što boljeg rezultata sa svojom ekipom.

Gledajući svoju igru i sebe, uvijek se može raditi na sebi da iz dana u dan budem bolji, puno je prostora za napredak, mlad sam, mogu još puno stvari naučiti, te je na meni samo da teško treniram i napredujem – rekao nam je za kraj Mihael Mladen.