22.3 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Priprema turističke sezone na Šoderici // Javite se s idejama i programima
P

Ne propustite

Danas je u prostorijama Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije direktor Zdravko Mihevc sa suradnicima održao sastanak s načelnikom općine Legrad Ivanom Sabolićom na temu pripreme turističke sezone na Šoderici za ovu godinu. Kao i prošle godine, županijska turistička zajednica i ove godine će aktivno biti uključena u organizaciju raznih manifestacija i sadržaja na Šoderici.

 

Dogovorena je daljnja suradnja s općinom Legrad te će se uskoro organizirati niz aktivnosti u koje će biti uključeni osim predstavnika općine Legrad i županijske turističke zajednice i predstavnici raznih udruga, ustanova i pojedinci, a koji su zainteresirani za obogaćivanje sadržaja tijekom sezone ove godine na „podravskom moru”.

Detalj sa sastanka // Foto: TZ županijeUjedno pozivaju sve zainteresirane koji smatraju da bi svojim doprinosom mogli obogatiti ukupnu turističku ponudu da se jave u općinu Legrad ili Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županije.

U županijskoj Turističkoj zajednici ističu kako im je želja i ove godine sa što bogatijom i raznovrsnijom ponudom sadržaja privući što više turista i posjetitelja kako bi se ovaj veliki turistički potencijal što bolje iskoristio.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

za sve prilike

Jesu li tenisice modni klasici?

Kada netko spomene modne klasike, tenisice sigurno nisu prva asocijacija. No, kada malo bolje promislite, tenisice su proteklih sezona...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti