PRVA ŽNL

FOTO Miklinovec osvojio prvi bod u posljednjoj minuti, Legrad na krilima Orehovca došao do četvrte pobjede

Da ne bude iznenađenja, opet se pobrinuo Orehovec svojim drugim pogotkom u drugom poluvremenu, kada dovodi domaćine u vodstvo 2-1. Legrad tako nakon četiri kola ima maksimalni učinak od 12 bodova, dok Prekodravac još traži svoje bodove ove sezone.

21:30h
0
Nk Miklinovec - Nk Tomislav
Foto: Ivan Brkić

Svoje susrete danas su po rasporedu igrali Miklinovec i Drnje, te Legrad i Prekodravac. Drnje je ostalo bez punog plijena, dok Legrad nije dopustio iznenađenje.


Miklinovčani su danas bili motivirani pokazati kako mogu igrati protiv najboljih, nakon više nego neuvjerljivog starta u prvenstvo, osvojili su prvi bod ove sezone, baš protiv aktualnih prvaka Tomislava iz Drnja. Miklinovec je ušao hrabro u utakmicu, propustili su nekoliko dobrih prilika, zatresli su i stativu, međutim bez pogotka. Po starom dobrom nogometnom receptu, kad ne zabiješ gol – primiš ga. Drnje je jednu kontru okrunilo pogotkom koji je postigao Rajić. Svoje suigrače na cjedilu je ostavio Šimunić zaradivši direktan crveni karton zbog udaranja suparničkog igrača. Drnje nije uspijevalo postići pogodak kojim bi potvrdili sva tri boda i kad su svi očekivali kraj, Miklinovec je izveo udarac iz kuta iz kojeg si Kragulj zabija autogol za prvi i veliki bod Miklinovca. Može se reći kako je Drnje prije prosulo bodove, nego što je Miklinovec osvojio svoj. Miklinovec 1, Drnje 1.

Nešto dalje igrala se utakmica Legrada i Prekodravca. Prekodravac je tražio iznenađenje na Fizešu, koje su zakuhali golom Aušpergera u prvom poluvremenu došavši u vodstvo 0-1. Nekoliko trenutaka prije poluvremena, stvari je na početak vratio Orehovec svojim četvrtim pogotkom sezone. Da ne bude iznenađenja, opet se pobrinuo Orehovec svojim drugim pogotkom u drugom poluvremenu, kada dovodi domaćine u vodstvo 2-1. Legrad tako nakon četiri kola ima maksimalni učinak od 12 bodova, dok Prekodravac još traži svoje bodove ove sezone.

Prva ŽNL, 4. kolo, 9. rujan

Miklinovec – Tomislav Drnje 1-1

Graničar Legrad – Prekodravac 2-1

 

čitam...