pojačanja u prvoj žnl

Miklinovec za proljeće doveo poker asova, Milas: Želja je ostati u ligi i boriti se za bodove u svakoj novoj utakmici

Miklinovec je za proljetni dio doveo četiri nova igrača.

10:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Devet bodova na kontu rezultat je koji piše pokraj imena Miklinovca u Prvoj ŽNL. Poznati klub iz koprivničkog predgrađa znan pod nadimkom Žuta podmornica ne stoji baš najbolje. Pretposljednje mjesto, ali srećom po njih, još su dvije momčadi u istoj situaciji s istim brojem bodova, Lipa iz Hlebina i Mladost iz Molvi.

U zimskom prijelaznom roku inače je teže dovesti igrače jer klubovi nisu prisiljeni potpisati istupnicu, no ako u klubu razumni, sve se može dogovoriti. Miklinovec je tako za proljetni dio doveo četiri nova igrača. Radi se o Matijeviću iz Fugaplasta, Keseru iz Drnja, Milasu iz Kotoribe i Szabi iz novigradske Drave. Skoro svi oni već su igrali za Žutu podmornicu tako da znaju što ih čeka. Da je prijateljstvo bilo glavni argument u transferima otkrio nam je Mate Milas.

– Razmišljao sam da prestanem igrati, ali na kraju sam se zbog prijateljstva s nekim igračima odlučio na dolazak, sve kako bi pomogli klubu da zadrži status županijskog prvoligaša. Želja je ostati u ligi i boriti se za bodove u svakoj novoj utakmici. Igrao sam u Kotoribi gdje je bilo dobro, ali mi je to oduzimalo puno vremena uz posao pa mi je ovo bolja opcija. Igram tu doma, s prijateljima i pokušat ću uživati u nogometu koliko još mogu – rekao je Milas za ePodravinu.

Miklinovec u prvom proljetnom kolu dočekuje Kalinovac. Prvenstvo se nastavlja 15. ožujka.

Rk Podravka - Rk Krim
Milas (lijevo) i Szabo (desno) zaigrat će u istom dresu // Foto: Ivan Brkić

čitam...
Loading...