Milanović u subotu dolazi u Koprivnicu – SDP kreće u predizbornu kampanju

14:03h
0
Ledinski je najavio da Milanović dolazi u Koprivnicu // foto: arhiva koprivnica.net

Županijska organizacija SDP-a Koprivničko-križevačke županije organizira u subotu, u dvadesetoj godini djelovanja stranke na ovim područjima, praznik socijaldemokracije u Koprivnici.

Upravo će ovdje najjača oporbena stranka započeti predizbornu kampanju za predstojeće parlamentarne izbore i predstaviti Zorana Milanovića kao novog hrvatskog premijera. Rekao je to u ekskluzivnoj izjavi za Radio Dravu predsjednik podravsko-prigorskog SDP-a Darko Ledinski.

MARKETING EPODRAVINA.HR

 

-Naša tematska konvencija bit će isključivo posvećena pitanjima boljeg života u Hrvatskoj. Nećemo govoriti o onome kako je bilo, kako je sada, nego ćemo slušajući ljude, njihova pitanja, njihove dileme, nuditi rješenja i zajedno s ljudima pronalaziti odgovore kako ćemo sutra živjeti bolje nego što živimo danas.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović doći će sa suradnicima u Koprivnicu u 10 sati. Na Zrinskom će trgu s građanima popiti kavu, potom će odbiciklirati do gradilišta šparne hiže te od 11 sati u Domu mladih sudjelovati u radu konvencije županijskog SDP-a. U našem će se kraju zadržati do večernjih sati, a planira posjetiti i ovdašnje gospodarstvenike i poljoprivrednike.

Izvor: Radio Drava

čitam...