stigli jutros

Milijan Brkić s potpredsjednikom Izraelskog parlamenta u posjetu Podravki povodom poslovne suradnje

Spomenimo i to da je susret bio zatvoren za javnost, točnije mediji nisu bili pozvani.

09:54h
0
Foto: Podravka

Jutros je u srce Podravine stigla Izraelska delegacija, točnije Esawija Freja, potpredsjednik izraelskog sabora (Knesseta) te Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RH, u pratnji Milijana Brkića, potpredsjednika Hrvatskog sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a.

Središnja tema poslovnih razgovora predstavnika Podravke i izraelskog izaslanstva bila je jačanje gospodarske suradnje te potencijali za snažniju prisutnost kompanije na tržištu te zemlje.

Gostima iz Izraela pridružili su se i Marija Vučković, državna tajnica Ministarstva poljoprivrede RH, Damir Felak, zastupnik u Hrvatskom saboru, Vlasta Mijić, predstojnica ureda potpredsjednika Hrvatskog sabora te Stjepan Vukas, tajnik Međuparlamentarne skupine prijateljstva Izrael – Hrvatska.

U službenom dijelu posjeta, Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke sa svojim suradnicima predstavio je Podravkino poslovanje s fokusom na internacionalna tržišta te asortiman prehrambenih i farmaceutskih proizvoda koje je Podravka spremna ponuditi potrošačima na izraelskom tržištu. Prilikom posjeta gosti iz Izraela posjetili su i Tvornicu juha i Vegete gdje su se upoznali s proizvodnim procesom najpoznatijih Podravkinih marki proizvoda.

Prije posjeta Podravki, vidjeli smo Milijana Brkića kako ulazi u Županiju pa se očito sastao i sa županom Darkom Korenom te zamjenicima Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem.

Spomenimo i to da je susret bio zatvoren za javnost, točnije mediji nisu bili pozvani.

Milijan Brkić // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Podravka