Mišo Zrakić napušta Koprivnicu i prelazi u križevački KTC

14:32h
0

081113-zrakic-mMišo Zrakić, ponajbolji igrač Rukometnog kluba Koprivnica, u četvrtak je napustio matični klub te je prešao u redove KTC-a iz Križevaca. Oba kluba natječu se u Drugoj HRL-sjever, a Zrakić je napustio Koprivnicu jer su mu Križevčani ponudili znatno bolje financijske uvjete.

Naime, unatoč stalnim obećanjima, RK Koprivnica nije pronašla financijska sredstva kojima bi osigurala hranarine svojim igračima, oni i dalje treniraju i igraju besplatno, bez ikakve naknade. Zrakić je iz KTC-a dobio primamljivu financijsku ponudu, uz plaćene putne troškove, pa je prešao u redove županijskoga konkurenta, kojeg je Koprivnica u utorak pobijedila u Novigradu Podravskom i osvojila Županijski kup.

Ostavku Alena Zrakića na mjesto klupskog tajnika nije prihvatio predsjednik RK Koprivnice Antun Cmarko, pa je on do daljnjeg na toj funkciji. No, njegov mlađi brat potražit će sreću u Križevcima. Odlaskom Miše Zrakića Koprivničanci će biti znatno oslabljeni, pogotovo u fazi obrane, pa ih na proljeće čeka teška borba za drugoligaški opstanak.

čitam...