Predstavljanje ORaH-a

Mirela Holy spremna za izbore

14:41h
0
MirelaHolyudruštvuMireAdamović,predsjednicegradskeorganizacijeORaH a//Foto:MatijaGudlin
Mirela Holy u društvu Mire Adamović, predsjednice gradske organizacije ORaH-a // Foto: Matija Gudlin

Odbili smo nemoralnu ponudu osam sigurnih mandata u lijevoj koaliciji i na taj način pokazali da nam nije stalo do fotelja i visokih plaća, nego da doista djelujemo u javnom interesu – zaključila je Mirela Holy, predsjednica ORaH-a.

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a danas je posjetila Koprivnicu i na trgu se družila s građanima i kandidatima za drugu izbornu jedinicu te predstavila program i stranku.

– Jako sam zadovoljna onime što je stranka napravila u protekle dvije godine zato što smo pokazali da politika može biti drugačija i krenuli smo vrlo snažno prema programskom dijelovanju što je u hrvatskim uvjetima jako veliki raritet – istaknula je Holy i naglasila da su upravo na današnji dan prije dvije godine na osnivačkoj skupštini pokrenuli funkcioniranje stranke.

Za ove parlamentarne izbore kaže da su spremni i nadaju se dobrom rezultatu te da će nakon izbora imati klub od tri zastupnika u saboru koji omogućava normalno funkcioniranje i prezentaciju stranačkih ideja.

Holy je objasnila da se ORaH od drugih političkih stranaka razlikuje po tome što drže do svoje riječi unatoč tomu što im se zadnje dvije godine podmeće da su ”stranka beba” drugih političkih opcija i da postoje samo kako bi prikupili određeni dio nezadovoljnih glasača.

– Mi smo pokazali da to nije tako. Odbili smo nemoralnu ponudu osam sigurnih mandata u lijevoj koaliciji i na taj način pokazali da nam nije stalo do fotelja i visokih plaća, nego da doista djelujemo u javnom interesu – zaključila je Holy.

Podsjetimo, nositelj liste za drugu izbornu jedinicu je Neven Voća, sveučilišni profesor, a Mira Adamović, predsjednica gradske organizacije je četvrta na listi. Tri ključne programske politike su teritorijalni preustroj države, smanjenje birokracije kako bi državni aparat bio na usluzi građanima te provođenje porezne reforme kojom bi se rasteretili određeni dijelovi poreza sa građana i poslodavaca.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW