SMJENA U VODSTVU

Miroslav Puž će obavljati poslove načelnika Policijske uprave

Dosadašnji načelnik Policijske uprave Vjekoslav Štimac je nakon nešto više od 26 godina rada u Ministarstvu unutarnjih poslova otišao u zasluženu mirovinu

15:45h
0
Foto: PU Koprivničko-križevačka

Na danas održanom kolegiju rukovoditelja Policijske uprave koprivničko-križevačke zamjenik glavnog ravnatelja policije, Jozo Šuker predstavio je Miroslava Puža, zaduženog za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke.


Miroslav Puž zaposlen je u Ministarstvu unutarnjih poslova od 1994. godine i dolazi s radnog mjesta voditelja Službe za nadzor, unapređenje rada i razvoj policije u Uredu glavnog ravnatelja policije u Ravnateljstvu policije.

U svojem prvom obraćanju rukovoditeljima načelnik Puž naglasio je da i nadalje očekuje profesionalan rad te učinkovitost u obavljanju svakodnevnih zadaća.

Dosadašnji načelnik Policijske uprave Vjekoslav Štimac je nakon nešto više od 26 godina rada u Ministarstvu unutarnjih poslova otišao u zasluženu mirovinu. Dosadašnji načelnik naglasio je da mu je bila čast biti na čelu uspješnog tima koji je rukovodio Policijskom upravom.

– Rezultati koje smo postigli, naročito u prometu, suzbijanju kriminaliteta, a uz stalnu pomoć na zaštiti granice Republike Hrvatske, govore o visokoj kvaliteti izvršavanja zadataka svih policijskih službenika i ostalih djelatnika policijske uprave – naglasio je Štimac.

čitam...