Koprivnica povjerenje dala Narodnoj koaliciji

Mišel Jakšić: Dajemo punu podršku Zoranu Milanoviću i ostalim liderima Narodne koalicije u sastavljanju Vlade

22:03h
0
Parlamentarni izbori 2016
foto: Ivan Brkić

Zasada je obrađeno više od polovice biračkih mjesta u gradu Koprivnici, a kao i proteklih godina SDP, odnosno Narodna koalicija, ondje uvjerljivo odnosi pobjedu.

Mišel Jakšić, vršitelj dužnosti gradonačelnika Koprivnice, kojiu izbornom stožeru prati rezultate, kratko je komentirao prve obrađene podatke u Koprivnici, kojima je izrazito zadovoljan. Izrazio je i podršku Zoranu Milanoviću.

– Prije svega veliko hvala građanima Koprivnice, kao i koalicijskim partnerima, jer nakon obrađenih više od pola biračkih mjesta možemo konstatirati da je Narodna koalicija u Koprivnici uvjerljivo pobijedila, svi ostali nemaju glasova kao mi sami. To pokazuje da građani ovog grada podržavaju smjer i kojim ide gradska vlast i sve ono što je za ovaj grad predlagala Narodna koalicija – zadovoljan je Jakšić.

Parlamentarni izbori 2016
Pred njima je duga noć // Foto: Ivan Brkić

– Noć će biti duga, puno će se brojiti, a u ovom trenu mogu reći da dajemo punu podršku Zoranu Milanoviću i svim ostalim liderima Narodne koalicije u daljnjem formiranju i sastavljanju Vlade. Ne trebam ni naglašavati koliko je to važno za ovu zemlju, nakon onog neuspjelog eksperimenta s HDZ-om i Mostom, a posebno kada pogledamo i prisjetimo se svih projekata koje su nam uzeli iz naših krajeva – dodaje.

čitam...