PARLAMENTARNI IZBORI

Mišel Jakšić ipak ne ide u Sabor, pogledajte tko je na listi

13:53h
0
U SDP-u je odlučeno da Jakšić neće biti na listi // foto: Mario Kos, arhiva
U SDP-u je odlučeno da Jakšić neće biti na listi // foto: Mario Kos, arhiva

Iako je u koprivničkom SDP-u bio jedini predloženi kandidat za izbornu listu, dogradonačelnik Mišel jakšić, ipak se na njoj nije našao.

Na sjednici Glavnog odbora SDP-a, koja je održana u subotu, donesena je odluka o kandidatima za zastupnike u Hrvatskom saboru.

– Vidi se da radimo, vide se rezultati i možemo biti zadovoljni. Nikoga nismo prevarili, nismo nikoga pokrali. U jako lošim uvjetima vodili smo zemlju četiri godine i ona je danas bolja i uređenija, za klasu više nego što je bila prije četiri godine – poručio je Milanović.

U našoj, II izbornoj jedinici, od domaćih lica, peti na listi je Željko Šemper (HSU), šesti je Dražen Pros (SDP), zamjenik ministra poduzetništva i obrta, dok je 13-ta Melita Samoborec (HNS), koprivnička dogradonačelnica.

Na službenim web stranicama SDP-a navedeno je da je 10. mjestu predstavnik Hrvatskih laburista, a tamo bi se mogao naći Koprivničanac Darko Tetec.

Milanović je na odboru objasnio da se prilikom sastavljanja lista vodilo nizom kriterija i to regionalnih, obrazovnih i prema tome kako je tko radio. Dogovor je bio i da na listama nema gradonačelnika najvećih gradova.

II. Izborna jedinica

 1. Josip Leko
 2. Gordan Maras
 3. Vedran Babić
 4. Gordana Sobol
 5. Željko Šemper (HSU)
 6. Dražen Pros
 7. Stanko Grčić (A-HSS)
 8. Anka Mrak-Taritaš (HNS)
 9. Vesna Jakas
 10. Hrvatski laburisti – stranka rada
 11. Višnja Fortuna (HSU)
 12. Draženko Pandek
 13. Melita Samoborec (HNS)
 14. Branimir Katalenec

čitam...
Loading...