drama se nastavlja

MISTERIJ Članovi obitelji rekli su da se Jasmina koja je pronađena u zamrzivaču redovito javljala

Dosta su nas odvlačili na drugu stranu tijekom istrage. Više članova obitelji uvjeravalo nas je da je ona otišla negdje u inozemstvo i da su bili u kontaktu s njom, izvijestila je policija koja će, kako su rekli, istražiti slučaj do kraja.

12:01h
0
Foto: emedjimurje.hr

Smiljana Srnec jučer navečer predana je pritvorskom nadzorniku PU međimurske i danas bi trebala biti dovedena na Županijski sud u Varaždinu. U PU međimurskoj održana je konferencija za medije o slučaju koji je šokirao javnost, piše emedjimurje.

Osumnjičena osoba predana je pritvorskom nadzorniku, a utvrđeno je da je riječ o lešu ženske osobe, rečeno je na konferenciji za medije. Zasad, kažu, ne mogu tvrditi da se radi o toj osobi. 

Policija je poduzela sve radnje, pretražila kuću, okolicu kuće. Tada, međutim, nisu imali informaciju da se nešto dogodilo unutar kuće. Obavili su i poligrafska testiranja, rečeno je na konferenciji za medije na pitanje što se poduzimalo tijekom istrage 2005. godine.

Nakon istražnih radnji suzili su sumnju na jednu osobu.

– Dosta su nas odvlačili na drugu stranu tijekom istrage. Više članova obitelji uvjeravalo nas je da je ona otišla negdje u inozemstvo i da su bili u kontaktu s njom – izvijestila je policija koja će, kako su rekli, istražiti slučaj do kraja.

Majka je prijavila nestanak 2005. godine. Cijelo vrijeme bila je riječ o tome da je otišla u inozemstvo, dodali su i rekli da do sada nisu imali takav slučaj.

Policija nije željela otkriti tko im je dojavio informaciju o tijelu u zamrzivaču, ali je potvrdila riječi Ivice Srneca koji je rekao da tijelo nije pronađeno zbog nestanka struje i nesnosnog smrada koji se širio.

Podsjetimo, žitelji Palovca ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Jučer je u večernjim satima uhićena 45-godišnjakinja, Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo.

O svemu se jučer oglasilo i Državno odvjetništvo.

– Postoje osnovane sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo naložit će obdukciju, vještačenje DNA, druga potrebna vještačenja i dokazne radnje te provođenje daljnjih izvida, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobama, priopćili su u DORH-u.

čitam...
Loading...